Пияният шофьор, който размаха пистолет на друг автомобил на пътя Поморие – Бургас, е возел в автомобила си

...
Пияният шофьор, който размаха пистолет на друг автомобил на пътя Поморие – Бургас, е возел в автомобила си
Коментари Харесай

Мъжът, размахвал пистолет на пътя, е возел 4 деца

Пияният водач, който размаха пистолет на друг автомобил на пътя Поморие – Бургас, е возел в автомобила си жена и четири деца. Това стана ясно от изявление на основен контрольор Георги Илиев пред bTV.

Според обяснението на водача, останалите участници в придвижването се движели постепенно и му пречели.

Илиев очерта и случилото се на пътя с детайлности. При излизане от Поморие, два автомобила застават зад селскостопанска техника на пътя. При освобождение на лентата за насрещно придвижване и двата потеглят да изпреварват дружно, като евентуално се получава засичане.

До Сарафово двете коли се изпреварват няколко пъти, като са си разменяли неприлични жестове и обиди. По-късно лидерът на единия автомобил вади пистолет, който насочва и леко размахва като предизвестие.

" Пистолетът е газов, само че хората не знаят какъв е. Веднага подават сигнал на 112 и водачът е арестуван малко преди Айтос. Пробата за алкохол демонстрира 0,6 промила, тази за опиати е негативна “, разяснява Илиев.

По думите на инспектора най-малкото дете в колата е било едвам на 4 години.

Водачът е арестуван и е отведен в районното. Справка демонстрира, че той е престъпно проявен и има нарушавания на закона за придвижване по пътищата.

Според контрольор Илиев това не е индивидуален случай и по морето постоянно се попада на " изнервени водачи “.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР